2011/11/05

Achtste bericht - Kaapstad Wesbank

We hebben een prachtige jeugdavond meegemaakt, vrijdagavond 4 november, in Wesbank, de zendingsgemeente bij Kaapstad, geleid door zendeling ds. Carl van Wijk. Er was een maatschappelijk werkster, die vertelde over de gevaren van drugs. We stonden versteld hoeveel de jongeren ervan wisten. Ze deden daarna een rollenspel over drugsgebruikers, en de negatieve opstelling daar tegenover - je laten meesleuren en in de bak terechtkomen - en de positieve reactie: vul je leven met lofprijzing voor God. Schitterend.
Ook broeder en zuster Koning waren naar Wesbank gekomen met jongeren uit hun plaats, en nog jeugd uit Kaapstad (Bellville). Een mooie avond; (foto 18). Ondertussen werken wij rustig door. En 't is alweer zaterdag!

3 comments:

Anonymous said...

Lieve Roel en Madeline,

We lezen dat jullie het mooi hebben samen. We missen jullie hier, maar daar zijn ook broers en zussen die jullie nodig hebben! Geniet van alles wat jullie meemaken. We bidden voor jullie en hopen dat jullie nog veel van Gods mooie werk mogen doen.

Liefs Taeke en Jolanda Venema

roel said...

Dag Taeke en Jolanda,
Fijn dat het goed gaat. We hoorden dat de Avondmaalviering door kon gaan, vandaag, in Grootegast, ondanks de files en werkzaamheden op de A7 (want daar moest de dominee langs toch). Gelukkig. Hier gaat het ook goed met de visitatie. De mensen zijn blij dat ze eens lekker kunnen uitpraten naar iemand die een beetje op afstand staat (en daar is visitatie ook voor). Verder genieten we veel, zoals je kunt lezen. Zeg, heel veel groeten aan jullie lieve kinderen. Liefs, Madeline & Roel

Anonymous said...

Hallo Roel en Madeline,

We zijn benieuwd naar jullie verhalen !
We bidden jullie Gods zegen en een behouden thuiskomst toe.

Hartelijke groeten,
Bart en Claudia en de kinderen.

Ps. ( mooie foto ;) )